Travel Your Style

De een zoekt een luxe hotel met absolute rust in een omgeving van witte stranden. Voor een ander is een familiehotel met veel sportieve activiteiten en een uitstekende ‘kidsclub’ de beste keuze. Wij helpen u op weg door aan de hotels uit onze collectie thema’s toe te kennen. Zo kunt u ultiem gaan genieten op een manier die bij u en uw reisgezelschap past: Travel your style... Silverjet Style!

Family

Deze resorts bieden uitstekende voorzieningen voor kinderen of speciale kortingen, van gratis verblijf tot kortingen op een eigen kamer of gratis maaltijden.

Adults & Couples Only

Deze hotels en resorts zijn uitermate geschikt voor volwassen stellen die op zoek naar rust en ‘quality time’ met elkaar.

All Inclusive

In deze door ons zorgvuldig op kwaliteit en service geselecteerde resorts is (bijna) alles inclusief en in de reissom inbegrepen.

Honeymoon

Met zorg geselecteerde hotels vol romantische faciliteiten of met aantrekkelijke kortingen voor de perfecte huwelijksreis.

Cruises

In ons aanbod vindt u een topselectie van zee– en expeditiecruises naar de mooiste bestemmingen met de door ons geselecteerde luxe rederijen en kleinere schepen.

Huurauto inbegrepen

Fantastisch gelegen hotels en resorts waarbij de omgeving ook absoluut de moeite waard is om te bekijken. U heeft bij deze accommodaties ook de beschikking tot een huurauto.

Golf

Hotels met optimale golffaciliteiten, zowel voor beginnende als voor veeleisende spelers. De golfbaan behoort tot het hotel of ligt direct in de buurt.

City

Hotels met optimale ligging in het centrum. De ideale uitvalsbasis voor een stedentrip of ontspannen de omgeving verkennen.

Active

Hotels en resorts met de allerbeste sportfaciliteiten, zowel op het land als in het water. Voor actie en wat avontuur tijdens uw vakantie.

Culinair

Hotels die bekend staan op hun toprestaurant of hotels die aantrekkelijke kortingen aanbieden op het gebied van verzorging zoals gratis maaltijden.

Wellness

Wellness hotels zijn gericht op relaxen, rust en bezinning, ondersteund met traditionele of ultramoderne Spa’s, therapieën en behandelingen.

Design

Hotels met een verfrissende aanpak, met een uniek concept en een zeer eigen en trendy ´look´. Hotels die zich echt onderscheiden, op alle fronten.

Boutique

Kleinschalige accommodaties met een sfeervolle, charmante en persoonlijke service. Hier voelt u zich pas echt een gewaardeerde gast.

Heritage

Hotels die een verhaal hebben te vertellen, gevestigd in klassieke gebouwen uit vorige eeuwen en met de grandeur van voorbijgegane tijden.