Ontdek het Silverjet voordeel tijdens de schoolvakanties

Silverjet is een touroperator voor luxe vakanties. Dat betekent dat u bij ons verzekerd bent van luxe hotels, gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen, pivétransfers of een huurauto inclusief, het gebruik van de Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf en Brusssel en luxe cruisemaatschappijen. Wij vinden dat ook wanneer u tijdens schoolvakanties op vakantie wilt, dit op luxe en comfortabele manier moet kunnen.
Door onze manier van werken krijgt u ook de juiste prijzen tijdens de schoolvakanties. Daar waar andere touroperators vaak tijdens de schoolvakanties prijzen verhogen, houden wij onze prijzen stabiel, waardoor Silverjet regelmatig tijdens de schoolvakanties goedkoper is dan andere touroperators. Wilt u graag een offerte van ons ontvangen? Of een vrijblijvend gesprek aan gaan met onze Luxury Travel Consultants? Neem dan contact met ons op.

Bij Silverjet Vakanties weten we als geen ander hoe belangrijk vakantie voor u is. Dus regelen we alles, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda als het gaat om de gewenste vertrekdag of vakantieduur. Tevens kunt u bij Silverjet rekenen op de altijd inbegrepen Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf en Brussel, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, privétransfers op de bestemming, uitstekende hotels en een ongeëvenaard serviceniveau. Vanzelfsprekend Silverjet.


 

Luxe familiehotels

Luxe familiehotels

Wij hebben luxe hotels geselecteerd over de hele wereld met bijzondere aandacht voor kinderen. Dit kan zijn een prachtig aanbod van kamer- en suitetypes, maar ook woonvilla's. Daarnaast zijn er kids- en teensclubs met professionele begeleiding. Bekijk ons aanbod familiehotels nu.

Luxe All Inclusive Hotels

Luxe All Inclusive Hotels

Wanneer u op vakantie bent met de kinderen kan het prettig zijn, wanneer de kinderen naar eigen inzicht iets te drinken of te eten of een versnapering kunnen halen. Zo ervaren de kinderen hoe fijn een vakantie kan zijn en het geeft u meer rust. Bekijk ons aanbod all-inclusive hotels nu.

Active Hotels

Active Hotels

Zijn de kinderen iets ouder en willen zij graag sportief bezig zijn? Een nieuwe (water-)sport leren of juist met leeftijdsgenoten kunnen wedijveren? Denk dan eens aan onze active hotels. Hotels met veel facilteiten waar jong en oud zich goed kunnen vermaken en de tijd voorbij vliegt. Bekijk ons aanbod active hotels nu.

Huurauto inbegrepen

Huurauto inbegrepen

Wellicht wilt u een combinatie van een luxe hotel waar u volledig tot rust kunt komen, maar ook iets van de bestemming zien. Een huurauto kan dan de uitkomst zijn. Zo wordt de vakantie een geweldige, maar ook leerzame ervaring. Bekijk ons aanbod luxe hotels met auto inclusief nu.