Silverjet Vakanties selecteert de beste luxe hotels en resorts, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Al onze vakantieverblijven zijn persoonlijk bezocht en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen zoals een goede ligging met adembenemend uitzicht, riante kamers, suites en woonvilla’s, indrukwekkende gastvrijheid, uitstekende service en uitstekende aanbiedingen. Exclusieve vakantie-accommodaties, waarbij u zelf kunt aangeven wat uw gewenste vertrekdatum en verblijfsduur is. Een luxe vakantie op maat, dat is wat wij u bieden.

 • Neptune Hotel Resort & Spa

  Mastichari - Kos - Griekenland

  Neptune Resort op Kos is gebouwd als een Grieks dorpje, grenzend aan het uitgestrekte zandstrand. Neptune Resort is vanwege de locatie, vele faciliteiten en activiteiten een ideaal familieresort.

  Op aanvraag

  Info & Boeken
 • Deluxe

  Aqua Blu Boutique Hotel & Spa

  Lambi - Kos - Griekenland

  Aqua Blu Boutique Hotel & Spa op Kos is een oase van rust, net buiten het centrum van Kos-stad. In Aqua Blu Boutique Hotel & Spa staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. De moderne inrichting gecombineerd met warme kleuren geven het hotel een bijzonder charisma.

  Op aanvraag

  Info & Boeken
 • Ikos Aria

  Kefalos - Kos - Griekenland

  Ikos Aria is gelegen in Kefalos in het zuidwesten van het eiland op een uitgestrekt groen terrein. Ikos Aria brengt met het ‘Infinite Lifestyle’ All-Inclusive concept een nieuwe vakantie-ervaring naar Kos, waar elegantie en kwaliteit hand in hand gaan.

  Op aanvraag

  Info & Boeken