Raffles Grand d Angkor

Het beroemdste hotel van de stad.

v.a. € 1242.00 p.p.

  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • State Kamer Tuinzicht
  • Vertrekdatum 04-10-2019

Raffles Grand d Angkor, Cambodja

Tegenover het Koninklijk Paleis ligt een van de bekendste historische hotels van Indochina: het legendarische Raffles Grand Hotel d’Angkor. Het hotel wordt in oktober 2019 wederom geopend na een zorgvuldige restauratie. Het hotel is rijk aan Cambodjaanse geschiedenis en boordevol oorspronkelijke elementen, zoals de originele lift in de lobby die nog steeds in gebruik is, zwart-witte marmeren vloeren en Khmer-meubels. Raffles is gebouwd in de Franse koloniale stijl en wordt omgeven door 15 hectare aan tuinen. Sinds de opening in 1932 heeft het alle grillen van de Cambodjaanse geschiedenis doorstaan en vele beroemdheden tot gast gehad. Het hotel ligt op ca. 8 km van Angkor Wat.

Faciliteiten

Sfeervolle lounge met elke avond pianomuziek, souvenirwinkels en boetiek. Het royale zwembad ligt te midden van een weelderige tuin en wordt omgeven door geurige Frangipani-bomen. Het fruit, groenten en kruiden voor gebruik in de keuken en kooklessen komt uit de eigen tuin. Regelmatig wijnworkshop en wijnproeverijen.

Wellness

Raffles Amrita Spa met sauna, jacuzzi en fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Le Grand: dit restaurant wordt beschouwd als een van de beste in Siem Reap. Tijdens het diner geniet men van klassieke voorstellingen van de Apsara-dans.
Elephant Bar: voor cocktails.

Kamers & Suites

De 119 kamers zijn elegant ingericht met gepolijste houten vloeren en luxueus beddengoed, airconditioning, kluisje, minibar en thee-/koffiezetfaciliteiten. Marmeren badkamer. Dagelijks vers fruit. 24-uurs-butlerservice.

Kamertypes

Calendar here

Selecteer een datum

Deze reis is helaas niet online boekbaar.

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling via tel. 055 – 357 55 97 of vraag een offerte aan.