Cambodja

Ongerepte natuur en bijzondere cultuur

Algemeen

Cambodja is een bijzondere vakantiebestemming, met prachtige stranden en fascinerende bezienswaardigheden. Wie Cambodja zegt, zegt Angkor Wat; een enorm indrukwekkend en uitgestrekt tempelcomplex dat tussen de 9e en 13e eeuw is aangelegd. Eeuwenlang in vergetelheid geraakt en in de 19e eeuw, overwoekerd door de jungle, weer is herontdekt.

Landinformatie

Tegenwoordig staat de Angkor Wat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Het complex is zo uitgebreid en de prachtige tempels verschillen zoveel van elkaar, dat u een paar dagen nodig heeft om alleen maar de mooiste en bekendste te kunnen bewonderen. Het tempelcomplex Angkor Wat bevindt zich in de omgeving van het toeristische plaatsje Siem Reap, dat inmiddels over uitstekende hotels beschikt en frequente vliegverbindingen met Vietnam en Thailand onderhoudt.

Wij selecteerden in Siem Reap voor u twee tophotels; het klassieke Raffles Grand d Angkor en het moderne Park Hyatt Siem Reap. Suggesties voor dagexcursies naar de omringende tempelcomplexen geven wij ook. Voor meer informatie neem contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Tips

Aqua Mekong Cruise
Een boeiende riviercruise over de Mekong Rivier van Vietnam naar Cambodja brengt u langs kleine vissersdorpjes, groene rijstvelden en oude ruïnes. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Angkor Wat Experience en meer
Wij bieden u in Siem Reap enkele excursiemogelijkheden om naast de alom bekende Angkor Wat ook vele bezienswaardigheden in de naaste omgeving te ontdekken, zoals antieke Kmer-steden, tempels en kloosters. Klik hier voor de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
27° 29° 31° 32° 31° 30° 29° 29° 29° 28° 27° 27° Gemiddelde temperatuur
8 7 8 9 8 6 5 5 5 6 8 8 Zon uren
0 1 2 5 10 9 12 12 12 11 5 1 Neerslag dagen
 • Park Hyatt Siem Reap

  Siem Reap - Cambodja

  Het toonaangevende Park Hyatt Siem Reap (Cambodja) met zijn eigentijdse luxe en mooi aangelegde tuinen is een gracieuze oase in het hart van Seam Reap. Tevens een fantastisch uitgangspunt om de beroemde ruïnes van Angkor te bezichtigen.

  v.a. € 1.107 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Park Kamer
  • Vertrekdatum 25-10-2019
 • Raffles Grand d Angkor

  Siem Reap - Cambodja

  Het Raffles Grand Hotel d’Angkor in Siem Reap (Cambodja) heeft nog steeds de grandeur van de oude wereld doordrenkt met de moderne gemakken uit deze tijd.

  v.a. € 1.173 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • State Kamer Tuinzicht
  • Vertrekdatum 04-10-2019