Aqua Mekong River Cruise

Beleef Vietnam en Cambodja vanaf het water met deze boeiende rivier cruise van Saigon naar Siem Reap. Vaar langs kleine visserdorpjes, groene rijstvelden en oude ruïnes.

Mekong Delta  Aqua Mekong Cruise  Angkor Wat

Aqua River Cruise biedt de meest luxe cruises over de Mekong Rivier. De ruime suites, culinaire keuken en topservice maken het tot een verfijnd vijfsterrenhotel op het water. Voorafgaand aan de riviercruise verblijft u 2 nachten in Saigon de metropool van Zuid-Vietnam. Na afloop zijn er 2 nachten in Siem Reap opgenomen zodat u de tijd heeft om het beroemde Angkor Wat te bezoeken.

Dag 1-2: Amsterdam - Ho Chi Minh City (Saigon)
U vliegt met KLM met een overstap in Bangkok naar Ho Chi Minh City waar u in de loop van de middag van dag 2 zult aankomen en per privétransfer naar The Reverie Saigon wordt gebracht waar u 2 nachten zult verblijven.

Dag 3: Ho Chi Minh City (Saigon)
Vandaag brengt u een bezoek aan de indrukwekkende tunnels van Cu Chi. Dit is een ca. 40 km lang ondergronds gangenstelsel van de Vietcongsoldaten. Verder staan de ‘highlights’ van Saigon op het programma. Het voormalige presidentieel paleis heet nu het Paleis van de Hereniging en is het museum over de hereniging van Noord- en Zuid-Vietnam. De architectuur van de Notre Dame kathedraal, het hoofdpostkantoor en het stadhuis (Hotel de Ville) herinneren aan de Franse koloniale tijd.

Dag 4-11: Ho Chi Minh City - Siem Reap
In 8 dagen vaart u over de Mekong Rivier en het Tonle Sap meer. We noemen hier enkele highlights van de cruise. U vaart door het Bassac-kanaal naar Chau Doc, bekend om een grote drijvende markt. Bij de Long Son Pagoda ziet u boeddhistische monniken bezig met hun eeuwenoude rituelen. Relax bij het zwembad terwijl de Aqua Mekong Cambodja binnenvaart. Bij Koh Oknha Tey fietst u over de oever van de Mekong langs tempels en rieten huizen op houten palen. Een hele dag staat in het teken van Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja: het Koninklijk Paleis, Silver Pagoda en het Nationaal Museum met de grootste collectie Khmer-kunst ter wereld. Indien gewenst kunt u ook het Genocide en Killing Fields museum bezoeken. Via de Tonle Sap rivier vaart u het grote Tonle Sap meer op. Dit immense meer staat sinds 1997 op de Unesco Werelderfgoedlijst. Per kleine skiff vaart u door het Prek Toak Core Vogelreservaat, een van de grootste zoetwatergebieden van Azië.

Dag 11: Aankomst in Siem Reap
Een privétransfer brengt u naar het Park Hyatt Siem Reap waar u 2 nachten zult verblijven.

Dag 12: Siem Reap - Angkor WatAqua Mekong Cruise
’s Ochtends bezoekt u de oude hoofdstad van het Khmerrijk, Angkor Thom, de door de jungle nog steeds overwoekerde tempel van Ta Prohm, het kloostercomplex Preah Khan en de Bayon met het indrukwekkende olifantenterras. Aan het einde van de middag wacht het wereldberoemde tempelcomplex van Angkor Wat op u. Bij zonsondergang is dit immense bouwwerk nog indrukwekkender.

Dag 13: Siem Reap - Amsterdam
Uw transfer brengt u vroeg in de ochtend naar de luchthaven van Siem Reap vanwaar u met overstap in Bangkok met KLM weer terug naar Nederland vlieg en dezelfde avond arriveert in Amsterdam.


Aqua Mekong River Cruise: 13-daagse cruisevakantie

Indicatieprijs per persoon   nov '18 feb '19 apr '19
jul '19
okt '19
Tweepersoonskamer   € 11.447,- € 11.422,- € 11.261,- € 8.434,- € 11.288,-

Overnachtinghotels    
Ho Chi Minh City The Reverie Saigon 5*
Siem Reap Park Hyatt Siem Reap 5*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar Ho Chi Minh City en van Siem Reap en luchthavenbelastingen.
- Privétransfers en vervoer over land in een comfortabele auto of minibus met airco met chauffeur.
- Begeleiding door Engelssprekende gids.
- Aqua Mekong Cruise op basis van all-inclusive (alle maaltijden, non-alcoholische dranken en selectie wijnen en bier, alle excursies, laundryservice en gebruik van mountainbikes.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl

Terug naar het overzicht