Toscane (Pisa)

Hotels

Introductie

Toscane is een van de populairste regio's van Italië om een heerlijk ontspannen vakantie te beleven. Het is een weidse streek met veel golvende heuvels die in het voorjaar weelderig groen zijn en in de zomer verkleuren naar goudgele tinten.

Bestemmingsinformatie

Toscane is een groot openluchtmuseum met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen.

Vakantie in de Toscane
Een vakantie naar Toscane betekent bezoeken aan historische steden als Florence, Siena en Pisa, luieren in luxe badplaatsen en genieten van het prachtige landschap. Op 15 augustus is het groot feest in Italië. De Italianen vieren dan Ferragosto, oftewel Maria Hemelvaart. Dit is voor de Italianen een van de belangrijkste katholieke feesten. Voor velen zijn de prachtige natuur van Toscane en de vele historische steden minstens zo belangrijke redenen om deze regio te bezoeken als het strand.

Vermaard zijn de badplaatsen Camaiore en Viareggio, op slechts zo’n 25 kilometer van Pisa.

Luxe hotels in de Toscane
Op loopafstand van het centrum van Camaiore kozen wij voor het aantrekkelijke Versilia Lido / UNA Esperienze. In Viareggio lieten wij ons oog vallen op het Principe di Piemonte, dat klassieke stijlelementen geraffineerd combineert met een modern interieur.

Zie ook de hotels en resort in Toscane waarvoor wij Florence en Rome als aanvlieghaven gebruiken.

Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Autoreis Toscane
Deze prachtige autoreis 'La Dolce Vita' laat u kennismaken met Toscane. Renaissance-cultuur in Florence, historische villa’s en kerkjes in een glooiend Toscaans landschap, de wijn- en olijfgaarden van het groene Umbrië en een persoonlijke wedergeboorte in een heerlijk Spa-resort. Bovendien biedt deze reis de mogelijkheid om een aantal dagen te verlengen in Rome. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer in formatie.

 • Principe di Piemonte

  Viareggio - Toscane - Italië

  Het klassieke Principe di Piemonte in Viareggio (Toscane) biedt een stijlvolle inrichting met een ligging aan de Toscaanse kust. Een ideaal uitgangspunt voor dagtochten naar Florence en Sienna.

  v.a. € 637 p.p.

  Op basis van 5 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 5 overnachtingen.
  • Classic Kamer
  • Vertrekdatum 25-10-2019
 • Superior

  Grotta Giusti

  Monsummano Terme - Toscane - Italië

  Grotta Giusti Resort is een aantrekkelijk resort aan de voet van de groene heuvels van Monsummano (Italië). De ideale plek voor ontspanning in combinatie met sport en welzijn.

  v.a. € 764 p.p.

  Op basis van 4 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 4 overnachtingen.
  • Comfort Kamer
  • Vertrekdatum 11-10-2019
 • Superior

  Versilia Lido / UNA Esperienze

  Lido di Camaiore - Toscane - Italië

  Het Una Hotel Versilia met een schitterende ligging nabij de mooiste zandstranden van Lido di Camaiore (Toscane) is uitermate geschikt voor een ontspannen verblijf. De steden Siena, Lucca en Cortona zijn tijdens een dagtocht te bezichtigen.

  v.a. € 879 p.p.

  Op basis van 7 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 7 overnachtingen.
  • Classic Kamer
  • Vertrekdatum 04-10-2019