Sorrento & Amalfikust

Hotels

Introductie

Een reis naar de Amalfikust is een reis naar de zon, met een kustlijn van wel honderd kilometer lang. Met zandstranden en prachtige rotsachtige baaien die in de blauwe zee spiegelen. De mengeling van zee, kunst, levensvreugde en zon zal de bezoeker dag na dag meer gaan bevallen.

Bestemmingsinformatie

Een van de mooiste kusten ter wereld is de Amalfikust gelegen ten zuiden van de Golf van Napels. Langs de Amalfikust loopt een smalle autoweg met schilderachtige dorpjes en adembenemende uitzichten. Sinds 1996 staat deze schitterende kust op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Elk dorpje heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden.

Luxe hotels aan de Amalfikust
Een van de bekendste is Positano. In de nauwe straatjes zijn veel trendy boetieks en winkels met lokale ambachten te vinden. In het centrum ligt de beroemde kerk Santa Maria Assunta. In Positano bieden wij het boetiekhotel Villa Franca aan, gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie met een betoverend uitzicht over de Amalfikust. Negentien kilometer verder vindt u het plaatsje Amalfi. De Arabisch-Normandische Dom met zijn hoge trap is het meest opvallende bouwwerk in het centrum. In Amalfi bieden wij het Grand Hotel Convento di Amalfi aan, spectaculair gelegen op een klif en gehuisvest in een voormalig klooster.

De parel van deze kust is ongetwijfeld Sorrento op het schiereiland, een prachtige historische stad met een schitterend uitzicht over de Golf van Napels. In en bij Sorrento kozen wij voor het recentelijk gerenoveerde Grand Hotel Royal en het elegante Bellevue Syrene, een 18e-eeuwse villa waar de klassieke architectuur bijzonder fraai wordt vermengd met modern design. Beide hotels liggen in het centrum van Sorrento.

Het schitterende vulkanische eiland Capri bereikt u middels een 45 minuten durende overtocht vanuit de haven van Napels. Het is sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw een waar jetset-oord, bekend om zijn allure, designwinkels en luxe restaurants.

Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Autohuur
De hotels langs de Amalfikust bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem hiervoor contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Privéreis: Napels - Capri - Amalfi
Ontdek de veelzijdigheid van dit prachtige stukje Italië tijdens een reis die Napels, Capri en Amalfi met elkaar combineert. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze privéreis of neem contact op met onze Luxury Travel Consultantsvoor meer informatie.

Excursiereis: Napels - Pompeï - Vesuvius
Interessante excursies vanuit uw hotel in Sorrento laten u kennismaken met pittoreske Sorrento, het bruisende Napoli, Pompeï en de Vesuvius. En wat dacht u van een kookcursus waar u uw eigen pizza bereidt? Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze privéreis of neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

 • Grand Hotel Royal

  Sorrento - Italië

  Grand Hotel Royal is spectaculair gelegen op een klif met een adembenemend uitzicht en omringd door een fraaie exotische tuin. Het Grand Hotel Royal in een klassieke stijl met modern comfort en eigentijdse luxe biedt een geweldige service.

  v.a. € 1.003 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Tweepersoonskamer stadszicht
  • Vertrekdatum 25-09-2019
 • Bellevue Syrene

  Sorrento - Italië

  Bellevue Syrene in Sorrento (Italië) ligt hoog boven zee en biedt een schitterend uitzicht over de Golf van Napels. Een uitstekende keuze voor een aantal dagen verblijf in deze schilderachtige stad.

  v.a. € 1.039 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Classic Kamer
  • Vertrekdatum 25-09-2019
 • Villa Franca

  Positano - Amalfi - Italië

  Villa Franca in Positano aan de Amalfikust is een uiterst verzorgd boetiekhotel op een uitzonderlijk mooie locatie met een betoverend uitzicht over de Amalfikust. Waar gastvrijheid een traditie is, bent u verzekerd van een ontspannen vakantie.

  v.a. € 1.317 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Classic Kamer
  • Vertrekdatum 25-09-2019
 • Grand Hotel Convento di Amalfi

  Amalfi - Amalfikust - Italië

  Grand Hotel Convento Di Amalfi combineert op een harmonieuze wijze modern comfort met het historische verleden. De schoonheid van de Amalfi-kust zal u tijdens uw vakantie zeer bekoren.

  v.a. € 1.556 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Superior Kamer
  • Vertrekdatum 25-09-2019