Oporto

Hotels

Introductie

De charismatische havenstad Porto heeft een historische binnenstad die nog bijna helemaal intact is. Een heerlijke slenterstad gelegen aan de monding van de rivier de Douro in het noorden van Portugal met veel bezienswaardigheden.

Bestemmingsinformatie

De historische binnenstad is nog bijna helemaal intact en opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Aan de noordzijde van de Douro vindt u de typerende smalle straatjes, de 75 meter hoge ‘Torre dos Clerigos’, het moderne Casa da Musica als symbool van het nieuwe Porto en het met tegels versierde Sao Bento-treinsstation. Geniet van alles wat deze stad te bieden heeft.

Cityhotel
Wij selecteerden voor u in het centrum aan de Douro het charmante Pestana Vintage Porto en het Hotel Infante Sagres, een uniek hotel in het hart van de door UNESCO als werelderfgoed erkende historische wijk van Porto.

Hotelvoorzieningen

In Portugal kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs, terwijl u voor de babysitservice dient te betalen. Dit geldt gewoonlijk ook voor de aangeboden land- en watersporten. De watersportfaciliteiten worden veelal niet door het hotel zelf gemanaged en zijn in de wintermaanden gesloten. De wellnessfaciliteiten zijn in de regel gratis toegankelijk. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants zijn niet altijd het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.

Tips

Autohuur
De hotels in Oporto bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

 • Hotel Infante Sagres

  Porto - Portugal

  Infante de Sagres is een uniek hotel in het hart van de historische wijk van Porto. Dit boetiekhotel met de grandeur van een historisch paleis en modern comfort is een uitstekend uitgangspunt om deze interessante stad te ontdekken.

  v.a. € 536 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Superior Kamer
  • Vertrekdatum 25-09-2019
 • Pestana Vintage Porto

  Porto - Portugal

  Pestana Vintage Porto is een charmant hotel met een centrale ligging aan de Douro in het centrum van Oporto (Portugal). Het historische karakter zorgt voor een aangenaam verblijf in dit stadshotel.

  v.a. € 578 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Superior Kamer
  • Vertrekdatum 25-09-2019