La Gomera

Hotels

Introductie

La Gomera is een van de kleinere eilanden van de archipel en bestaat vooral uit een afwisselend berglandschap met fraaie natuur.

Bestemmingsinformatie

Hier komt men vooral om van de rust te genieten.Geniet zoals u wilt, ver weg van de dagelijkse sleur.

Playa de Santiago is een bekende badplaats waar zich het Hotel Jardin Tecina bevindt met zijn in lokale bouwstijl gebouwde bungalows.

De overtocht vanuit Los Cristianos op Tenerife naar de haven van San Sebastian op La Gomera bedraagt
per ferry ca. 50 minuten.


Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts op de Canarische Eilanden kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen gratis. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De openstelling van de bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants is veelal seizoengebonden: niet alle restaurants zijn het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.

 • Jardin Tecina

  Playa Santiago - La Gomera - Spanje

  Hotel Jardín Tecina is fraai gelegen in Playa de Santiago, in het zuiden van het vrijwel ongerepte eiland La Gomera. Geniet hier van mooie uitzichten, ver weg van de dagelijkse sleur.

  v.a. € 909 p.p.

  Op basis van 7 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 7 overnachtingen.
  • Tweepersoonskamer
  • Vertrekdatum 15-01-2020