Kuala Lumpur

Hotels

Introductie

Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, is een moderne metropool met ruim 2 miljoen inwoners.

Bestemmingsinformatie

De bekendste toeristische attractie is zonder twijfel de Petronas Twin Towers. De beide torens van 88 verdiepingen behoren met een hoogte van 452 m tot de hoogste gebouwen ter wereld. Met name ’s avonds als de torens verlicht zijn, is het een ervaring om deze te bezoeken.

Andere bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn, zijn o.a. de KL-Tower, met een roterend restaurant en uitzicht over de stad, het Sultan Abdul Samad Paleis (voormalig Brits regeringsgebouw) en het oude Moorse treinstation. Er is een groot aantal shoppingmogelijkheden zoals de Jalan Bukit Bintang of Bintang Walk en het KLCC shoppingcenter met honderden kwaliteitswinkels van bekende internationale merken.

In deze bruisende stad kozen wij voor de hotels Shangri-La Hotel Kuala Lumpur en Banyan Tree Kuala Lumpur.

Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts van Maleisië kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Privéreis - Veelzijdig Maleisië
Deze zeer diverse privéreis laat u kennis maken met de enorme veelzijdigheid van het Maleisische schiereiland. Een verlenging van uw reis met een verblijf aan een van de tropische stranden van Maleisië is goed mogelijk. Vanuit Penang kunt u naar Langkawi of Kota Kinabalu vliegen. Ook kunt u per auto naar het Pangkor Laut Resort reizen. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer in formatie.

 • Shangri-La Hotel Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur - Maleisië

  Shangri-La Hotel Kuala Lumpur ligt op een toplocatie in het centrum van de stad met zeer veel faciliteiten. In en rond het Shangri-La Hotel vindt u alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf in de stad Kaula Lumpur.

  v.a. € 1.324 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Deluxe Kamer
  • Vertrekdatum 27-09-2019
 • Banyan Tree Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur - Maleisië

  Banyan Tree Kuala Lumpur biedt een panoramisch uitzicht over Kuala Lumpur. Banyan Tree is gunstig gelegen in de ‘Gouden Driehoek’ en zo een goed uitgangspunt om Kuala Lumpur te ontdekken.

  v.a. € 1.357 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Banyan Retreat
  • Vertrekdatum 25-10-2019