Koh Kood

Hotels

Introductie

Een vakantie-eiland zo groot als Texel, maar dan in bounty-versie . Afgelegen maar toegankelijk, is een treffende beschrijving van het authentieke eiland Koh Kood waarop Soneva Kiri ligt, te midden van weelderig tropisch regenwoud en omringd door witte zandstranden.

Bestemmingsinformatie

Koh Kood is een grotendeels onontdekt eiland in de Golf van Thailand gelegen voor de meest oostelijke provincie van Thailand en niet ver van Cambodja. Een bijzondere vakantiebestemming voor de rustzoeker en natuurliefhebbers.

Luxe vakantievilla's met privézwembad
In een oase van rust biedt het Soneva Kiri ‘intelligent luxury’ van de hoogste standaard in een natuurlijke omgeving. De 36 zeer luxe villa’s met privézwembad liggen verscholen in het groen en werden gebouwd volgens de principes van ecologisch duurzaam ontwerp met bijbehorende materiaalkeuze.

Bereikbaar via luxe resortvliegtuig
Op de luchthaven van Bangkok wordt u verwelkomd en reist u in een resortvliegtuig comfortabel in een uur naar de landingsbaan van het resort. Een luxe speedboot vaart u in 5 minuten naar het Soneva Kiri.

Hotelvoorzieningen

In de door ons geselecteerde Thaise hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. Vrijwel altijd zijn ook de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten van uw resort dient u hier in de regel ook voor te betalen. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende resorts.

 • Soneva Kiri

  Koh Kood - Thailand

  Soneva Kiri op het eilandje Koh Kood ligt afgelegen, maar toegankelijk te midden van weelderig tropisch regenwoud en omringd door witte zandstranden. In deze oase van rust geniet u van een ontspannen vakantie.

  v.a. € 3.703 p.p.

  Op basis van 7 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 7 overnachtingen.
  • Bay View Pool Villa Suite
  • Vertrekdatum 20-09-2019