Florence

Hotels

Introductie

Florence, hoofdstad van Toscane, is een schatkamer van Italiaanse kunst, vooral uit de periode van de Renaissance. Romantische pleinen en de indrukwekkende Duomo maken Florence tot een groot openluchtmuseum dat tijdens uw stedentrip een onvergetelijke indruk zal achterlaten.

Bestemmingsinformatie

Florence is bekend om haar haute couture en designmeubelen die mede de wereldmode bepalen, maar zeker ook om haar luxe hotels en vele restaurants in de stad waar de cuisine uitmuntend is en de wijnen van goede kwaliteit zijn.

Cityhotel
Wij kozen in deze interessante stad het exclusieve Hotel Brunelleschi in het historische centrum van Florence.

Luxe hotels in de buurt van Florence
Voor wie de bezienswaardigheden van Florence wil bewonderen, maar een idyllisch gelegen hotel buiten de stad verkiest, selecteerden wij het perfect bewaard gebleven landhuis Villa le Maschere en het aan de oevers van de Arno gelegen historische Villa La Massa.

Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Autohuur
De hotels in Florence bieden wij inclusief privétransfers aan. Alle accommodaties buiten Florence bieden wij inclusief een huurauto aan.

Autoreis: La Dolce Vita
Een prachtige autoreis door Toscane. Renaissance-cultuur in Florence, historische villa’s en kerkjes in een glooiend Toscaans landschap, de wijn- en olijfgaarden van het groene Umbrië en een persoonlijke wedergeboorte in een heerlijk Sparesort. Bovendien biedt deze reis de mogelijkheid om een aantal dagen te verlengen in Rome. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer in formatie.

Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
11° 15° 19° 23° 26° 26° 22° 17° 12° Gemiddelde temperatuur
4 5 5 7 10 10 11 10 7 6 3 3 Zon uren
7 7 9 8 7 7 3 3 5 9 9 9 Neerslag dagen
 • Villa le Maschere

  Barberino di Mugello - Toscane - Italië

  Villa Le Maschere bij Barberino di Mugello waar heden en verleden, traditie en innovatie kenmerkend zijn voor de inrichting. Dè perfecte plek voor een vakantie in Toscane. De prachtige natuur nodigt uit tot een sportieve vakantie met wandelen en fietsen.

  v.a. € 558 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Elegant Kamer
  • Vertrekdatum 24-10-2019
 • Villa La Massa

  Candeli - Toscane - Italië

  Villa La Massa is een perfect bewaard gebleven landhuis uit de 16e eeuw in het hart van Toscane. De sfeervolle villa is een droom voor Italië-liefhebbers en vrienden van de Renaissance, waar vele celebrities reeds te gast waren.

  v.a. € 785 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Deluxe Kamer
  • Vertrekdatum 26-09-2019
 • Deluxe

  Hotel Brunelleschi

  Florence - Italië

  Het exclusieve Hotel Brunelleschi heeft een spectaculaire ligging in het historische centrum van Florence op een steenworp afstand van de Duomo, Piazza della Signoria, de Galleria degli Uffizi en de Ponte Vecchio.

  v.a. € 804 p.p.

  Op basis van 3 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 3 overnachtingen.
  • Classic Kamer
  • Vertrekdatum 24-10-2019