Bawah Island

Hotels

Introductie

Bawah Island (Pulau Bawah) is een privé-oase te midden van een adembenemend ongerept paradijs van zes landschap van zes Indonesische eilanden die deel uitmaken van de Anamba-Archipel. Bawah Island geeft u het ultieme vakantiegevoel.

Bestemmingsinformatie

De eilanden, gelegen ten oosten van Singapore, tellen 13 stranden en worden omringd door 3 lagunes en 9 koraalriffen die u al snorkelend of duikend kunt verkennen. De bijzondere flora en fauna van dit beschermde natuurgebied ontdekt u door een van de wandelroutes te volgen. Op Bawah Island komt u helemaal tot rust en in verbinding met de natuur.

Intiem All Inclusive hotel
In het ‘Marine National Park’ bevindt zich het all-inclusive resort Bawah Reserve. Dit eco-resort bestaat uit slechts 35 suites en bungalows en is gebouwd van duurzame materialen als gerecycled teakhout en bamboe. In een tijd waarin verwacht wordt ten allen tijde bereikbaar te moeten zijn, is er geen beter wellness-toevluchtsoord dan het Bawah Resort in de ongerepte natuur en weg van de alledaagse drukte voor een digitale detox.

Bawah island is alleen te bereiken per watervliegtuig. Omdat het watervliegtuig ’s ochtends vroeg vertrekt dient u voorafgaand minimaal 1 nacht in Singapore te verblijven.


Hotelvoorzieningen

In de door ons geselecteerde strandresorts op Bali en Bawah Island kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. Vrijwel altijd zijn ook de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten van uw resort dient u hier in de regel ook voor te betalen. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende resorts.

 • Bawah Reserve

  Bawah Island - Indonesië - Indonesië

  Het Bawah Reserve is een 'Private Island Resort' in een ongerept paradijs van zes Indonesische eilanden in de Anambas-Archipel. Op Bawah Island komt u helemaal tot rust en in verbinding met de natuur.

  v.a. € 5.883 p.p.

  Op basis van 7 overnachtingen & inclusief:
  Bekijk reis
  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 7 overnachtingen.
  • Garden Suite
  • Vertrekdatum 20-09-2019