Luchthaven informatie

Parkeren bij de luchthaven, het verblijf op de luchthaven en de wijze waarop u bij aankomst wordt ontvangen kan op veel verschillende manieren. Silverjet biedt u graag de mogelijkheid om te kiezen voor de meest comfortabele en luxe wijze. Denkt u hierbij aan parkeeropties, het verblijf in luxe lounges en een VIP aankomstservice. U bepaalt welke service u wenst. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Onderstaand vindt u informatie over:

  • Parkeren op Schiphol
  • Executive Lounges bij vertrek
  • Lounges op buitenlandse luchthavens bij terugkeer
  • Vip Aankomstservice
  • Stijlvolle transfers op uw bestemming

Parkeren op Schiphol

Indien u met uw eigen auto naar Amsterdam Airport Schiphol reist kunt u gebruikmaken van verschillende parkeermogelijkheden. Klik hier indien u de plattegrond van parkeergelegenheden op Schiphol wilt zien. Wij raden u van harte een van de volgende opties aan:

Schiphol Terminal Valet Parking biedt u het gemak van parkeren voor de deur (tussen vertrekhal 2 en 3), waarna u de autosleutels inlevert bij de Schiphol Valet Parking-balie die zich direct achter uw parkeerplaats in de vertrekhal bevindt. Medewerkers parkeren uw auto in een beveiligde, afgesloten en overdekte parkeergarage. Via GPS wordt de route en snelheid voor u bijgehouden. Zo staat er gegarandeerd nooit meer dan vier kilometer extra op de teller in uw auto. Bij terugkomst haalt u uw autosleutel hier weer af en staat uw auto weer voor de vertrekhal klaar.
Wilt u meer weten over deze parkeermogelijkheid, bekijkt u dan deze video.

Schiphol P6 Valet Parking. Dit product biedt u de mogelijkheid uw auto op loopafstand van de vertrekhal te parkeren in parkeergarage P6, direct tegenover de aankomsthal van Schiphol. Bij de Valet Parking P6-balie geeft u uw autosleutel af. De auto wordt weggereden naar een parkeerterrein buiten Schiphol Centrum en staat bij terugkomst weer voor u klaar in dezelfde parkeergarage P6 als waar u uw auto achterliet.
U kunt er op vertrouwen dat er netjes met uw auto wordt omgegaan. Bij aankomst in de garage wordt uw auto van alle kanten gefotografeerd in de unieke videostraat. Zo weet u zeker dat u uw auto in precies dezelfde staat terug krijgt als toen u uw autosleutel af gaf. Via GPS wordt de route en snelheid bijgehouden, waardoor er nooit meer dan 12 kilometer extra op uw autoteller staat.
Wilt u meer weten over deze parkeermogelijkheid, bekijkt u dan deze video.

Parkeren via één van deze mogelijkheden dient u wel vooraf te regelen. Hierbij zijn wij u graag van dienst! Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Executive Lounges bij vertrek

Executive Lounges bij vertrek

Op vele luchthavens is het een chaos van jewelste, overal drukte, lange rijen bij de gelegenheden die eten en drinken verkopen. Boekt u echter een reis bij Silverjet Vakanties, dan kunt u op Amsterdam Airport Schiphol, Düsseldorf Airport en Brussel Airport gratis gebruik maken van een Executive Lounge. Hier brengt u uw tijd op de luchthaven in een rustige omgeving door, terwijl er gratis drankjes, hapjes en dagbladen tot uw beschikking staan. Zo ontspannen kan een vakantie beginnen.

Düsseldorf Airport, Hugo Junkers Lounge

Düsseldorf Airport, Hugo Junkers Lounge

Belangrijk! Indien u vertrekt van pier C is het volgende van belang! Op pier C krijgt u eerst een veiligheidscontrole en daarna gaat u door de douane. Wanneer u door de douane bent gegaan kunt u de Hugo Junkers Lounge niet meer bereiken! Indien u de Hugo Junkers Lounge wilt bezoeken is het noodzakelijk dat u na de veiligheidscontrole, direct de borden Hugo Junkers Lounge volgt. U gaat dus niet door de douane!
Na uw bezoek aan de lounge kunt u, ook als u via pier B bent gekomen, probleemloos doorlopen naar pier C, waar u pas dan door de douane gaat.

Reist u via pier B?
Na het inchecken van uw bagage kunt u door de veiligheidscontrole bij pier B gaan, waarna u de Hugo Junkers Lounge kunt bereiken. Bij Pier B heeft u geen douanecontrole, omdat u binnen Schengen-gebied reist.

Lounges op buitenlandse luchthavens bij terugkeer

Lounges op buitenlandse luchthavens bij terugkeer

Wilt u op de luchthaven van uw terugvlucht gebruik maken van een lounge? Voor veel luchthavens binnen en buiten Europa kunt u via ons een (toegangs-)voucher bestellen, ca. € 25,- per presoon. Helaas biedt niet iedere luchthaven u de mogelijkheid om gebruik te maken van een lounge.

Wilt u weten op welke luchthavens u van deze mogelijkheid gebruik kunt maken, alsmede hoeveel de kosten van de toegang tot deze lounges bedragen? Neemt u contact op met onze Luxury Travel Consultants.

VIP Aankomstservice

VIP Aankomstservice

Wat is er prettiger dan na een lange vlucht de paspoortcontrole en douaneformaliteiten zo snel mogelijk achter de rug te hebben? Wij beseffen dit als geen ander en hebben ons dan ook ingespannen om waar mogelijk deze formaliteiten zo snel en aangenaam mogelijk te laten verlopen met onze VIP Aankomstservice. Deze houdt in het algemeen in dat u bij aankomst bij de gate wordt opgehaald en in veel gevallen naar een lounge wordt begeleid waar u een hapje en drankje krijgt aangeboden. Ondertussen vinden de paspoortcontrole en de douaneformaliteiten versneld plaats, waarna u tenslotte naar uw gereedstaande auto met chauffeur wordt begeleid voor uw transfer naar uw accommodatie.

Wilt u gebruik maken van de VIP Aankomstservice? Neem dan contact op met onze Luxury Travel Consultants en vraag naar de mogelijkheden.

Stijlvolle transfers op uw bestemming

Stijlvolle transfers op uw bestemming

Na het afronden van alle aankomstformaliteiten wilt u natuurlijk zo snel en comfortabel mogelijk uw accommodatie bereiken. Daarom bent u bij Silverjet Vakanties verzekerd van directe, stijlvolle transfers op uw bestemming, per privévoertuig met chauffeur. Op verschillende bestemmingen zijn ook bijzondere transfers mogelijk, bijvoorbeeld per stretched limousine.

Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants en vraag naar de mogelijkheden