Hotelgroepen naar ons hart

Er bestaan wereldwijd veel hotelgroepen, maar slechts enkele voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Silverjet Vakanties. Hotels die deel uitmaken van deze groepen worden op deze site met onderstaande logo's aangegeven. Iedere hotelgroep heeft specifieke kenmerken die wij u hieronder graag toelichten. Op deze wijze kunt u het hotel kiezen dat het beste bij u past.

Topkwaliteit bij Leading Hotel of the World

Topkwaliteit bij Leading Hotel of the World

Ruim 375 bijzondere hotels in 75 landen dragen met trots het label 'Leading Hotel of the World'. Van oude paleizen tot weelderige safaritenten en van intieme 'hideaways' tot mystieke oases. Gastvrijheid wordt hier gezien als een kunst en een passie. Topkwaliteit op alle fronten, dat is wat u kunt verwachten bij een van de 'Leading Hotels of the World'.

Kleinschalig en persoonlijk, Small Luxury Hotels of the World

Kleinschalig en persoonlijk, Small Luxury Hotels of the World

Op zoek naar een luxe hotelervaring in een intieme setting? Dan bent u aan het juiste adres bij de hotels die aangesloten zijn bij de Small Luxury Hotels of the World. Kleinschalig en onafhankelijk, dat zijn hier de belangrijkste kenmerken. Meer dan 520 hotels verdeeld over meer dan 80 landen bieden elk een unieke ervaring. Van mondaine design hotels tot 18e-eeuwse omgebouwde herenhuizen en van historische landhuizen tot afgelegen privé eilanden.

Gastronomisch genieten bij Relais & Chateaux

Gastronomisch genieten bij Relais & Chateaux

Werelds en uniek, dat zijn de hotels van Relais & Chateaux. Dé plaats bij uitstek voor wie gastronomisch wil tafelen in een bijzonder kader. Een uitmuntend restaurant is namelijk een 'must' voor deze hotels. Kleinschalig begonnen in Frankrijk in de jaren '50 van de vorige eeuw en uitgegroeid tot een keten met maar liefst 530 leden verdeeld over 64 landen in 5 continenten. Elk hotel heeft een uniek karakter en nodigt zijn gasten uit om te genieten van bijzondere restaurants.

Bijzonder logeren bij Design Hotels

Bijzonder logeren bij Design Hotels

Dit zijn meer dan hotels alleen. Een hotel met het label DESIGN HOTELS is een verzameling verhalen verpakt in een hotel. Elk logement draagt de ideeën uit van de hotelier met een visie; iemand met passie voor het vak. Waar oprechte gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is en de culturele authenticiteit respectvol behouden wordt. Alle hotels van deze groep imponeren met hun unieke design en bijzondere architectuur. Er zijn maar liefst 270 onafhankelijke Design Hotels verdeeld over 50 landen wereldwijd.